دانلود پایان نامه و پروژه های دانشجویی

دانلود پایان نامه دانلود پروژه خرید تحقیق مقاله

دانلود پایان نامه و پروژه های دانشجویی

دانلود پایان نامه دانلود پروژه خرید تحقیق مقاله

نقش پروتئین ها در جیره طیور

نقش پروتئین ها در جیره طیور
مقایسه پروتیئنهای گیاهی و جانوری
نام پروتئین از کلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این کلمه ، کمبود پروتئین و اسید آمینه در طیور  کلمه مناسبی است زیرا این ترکیب پیچیده ، مرکب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واکنشهای تقسیم بندی پروتئینها از نظر شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .  گرچه غالباً به تمام پروتئینهای نقش پروتئین در پرندگان یک حیوان یا ماده غذایی روی هم رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی با پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای آمینه و چگونگی ارتباط رشته های آنها به یکدیگر ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هر پروتئین و در نتیجه عمل بیولوژیکی آن را مشخص می سازد .
سر فصلها ، پروتئینها (Proteins) ، پروتئینها و اسید آمینه ، طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای کروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مرکب ،تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع : گیاهی و حیوانی
ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها ، ساختمان پروتئین و پروتئین سازی ، خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه ، تجزیه اسیدهای آمینه ، هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن ، مقایسه پروتئینهای گیاهی عوارض ازدیاد پروتیئن در طیور و حیوانی در تغذیه طیور ، گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها ، نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ)
عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای ، اسیدهای آمینه مصنوعی ، اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره ، ارزش بیولوژیک پروتئین برای مرغ  ، تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور ، تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن ، پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری  ، عوارض و علائم ازدیاد و کمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری
احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد ، احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به کمک مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز ، احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد در مورد انواع پروتئین ها  لگهورن سفید ، احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاکتورها جهت مصرف خوراک و پروتئین مورد نیاز
دلایل ممکن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار ، احتیاجات روزانه پروتئین یک مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری ، احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی ، احتیاجات اسید آمینه ای مرغ
پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی ، احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ
قسمتهای مهم بافتهای نرم خواص پروتئین ها و اسید های آمینه بدن مثل ماهیچه ها ، بافتهای پیوندی ، کولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها و قسمتهای شاخیمنقار در پرندگان را پروتئین تشکیل می دهند  پروتئینهای خون چون آلبومینها و گلوبولینها که در تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی از اسیدهای آمینه اند و وظایف متعدد دیگری را به عهده دارند .
فیبر لیوژن و ترومبو پلاستین و تعــداد دیگری از پروتئینها در انعقـــاد خون دخالت دارند پروتئینهای مرکب خون مثل هموگلوبین عمل انتقال اکسیژن به سلولها را بر عهده دارند و لیپو پروتئینها عمل انتقال ویتامینهای محلول در چربی و نیز سایر مواد واسطه چربی را انجام می دهند . به علاوه لیپو پروتئینها از اجزای اصلی غشای سلولی هستند . سایر پروتئینهای مرکب ، مثل نوکلئو پروتئینها و گلیکو پروتئینها و آنزیمها در سراسر بدن پراکنده اند .
غشای زرده تخم مرغ یک فسفر پروتئین است .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.